-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Splitski Justin's Johnson objavili singl "All In"

Splitski Justin’s Johnson objavili singl “All In”

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Justin's Johnson
Splitski bend Justin’s Johnson objavio je novi singl “All In” koji će se naći na nadolazećem albumu.

Na albumu koji je u pripremi Justinsi pokazuju novi smjer u svom glazbenom izričaju gdje su ostali vjerni ska punk korijenima koje su nadogradili elementima swinga. “Punk nije umro u nama, samo smo mu stavili kravatu“, izjavio je Bernard Beka Andrijašević, novi basist benda. Osim njega, Justinsi su dobili pojačanje i na bubnjevima – Cyro Gastone iz Perugie velikim je dijelom zaslužan za novi zvuk benda.

Glazbenu produkciju singla povjerili su Ivanu Božaniću, članu bendova Pips Chips & Videoclips i ABOP, čije su produkcijske vještine već nagrađivane. “To je bila ljubav na prvi miks, šteta što će propasti s nama“, zaključili su Justinsi.

Za pjesmu su snimili i spot. “All in” je prvi u nizu od četiri spota koje planiraju spojiti u jednu video cijelinu. Redatelj, snimatelj i montažer je Toni Mijač, koji je zaslužan i za sve prethodne video brojeve Justinsa, a u spotu se pojavljuje dio splitske glazbene scene, od članova benda Vertigo, preko Sile nečiste iz Solina do Saše Antića iz TBF-a i mlade glumice Anete Matulić.

Singl možete preuzeti na stranici singlovi.crorec.hr.