-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Soundtrack za život" Hladnog Piva dobio i novi spot

“Soundtrack za život” Hladnog Piva dobio i novi spot

U susret slavljeničkim koncertima, objavljen je i novi spot za pesmu “Soundtrack za život“. Nakon 14 godina “glasovi, tonovi rasuti” skupljeni su ponovo, ovaj put u saradnji Hladnog Piva i Josipe Lisac. Krik dive reže sivu svakodnevnicu kao i rifovi Hladnog Piva koji odzvanjaju od 1987. godine. 

Nova verzija pesme “Soundtrack za život” nalazi se na aktuelnom albumu “Greatest Hits” kojim Hladno Pivo obeležava 30 godina karijere, a koji se može kupiti u prodavnici Jugotona i na benzinskim pumpama.

Za prva dva dana prodaje ulaznica za veliki slavljenički koncert Hladnog Piva na Kalemegdanu, 26. maja, prodato je više od hiljadu ulaznica, tako da je pre vremena rasprodat promotivni kontigent karata. Tako da je sada u prodaji ograničen broj regularnih ulaznica po ceni od 700 dinara, a za fan pit 1.000 dinara. U narednom periodu cena će se menjati kada se rasproda ograničeni broj ulaznica po određenoj ceni, o čemu se detaljnije informacije mogu pronaći na sajtovima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa.

U Zagrebu sviraju u 2. i 3. marta.