-

Solo projekat jedne trećine benda Triko; Preslušajte Palms voice

Za Dan mladosti Palm Voice (Boris Milanović – gitarista i vokal grupe TRIKO) objavljuje debitantski album u izdanju Pop Depresije i Kišobrana. Album je dostupan na svim digitalnim platformama (deezer, Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play…)

Boris je tokom poslednjih godina svoje elektronske radove objavljivao i pod imenom Optimus Prime, a ove godine definitivno je uobličio muzičke skice koje su nastale još 2007. godine u 14 pesama koje vam predstavljamo. Palm Voice svoju mešavinu pop muzike i elektronike, eklektike i euforije, terapije i kreativnog transa opisuje i  kao “saundtrek za spaljivanje svih mostova i potpunu izolaciju”.

Boris je kompletan autor svih pesama uz par direktnih citata poznatih i manje poznatih numera iz „zlatnog doba“ MTV-a. Boris je radio i miks i produkciju, a mastering je delo Jamesa Plotkina (poznatog po radu na ključnim albumima umetnika kao što su Tim Hecker, Oneohtrix Point Never, Emeralds…)

Neko će u Palms Voice pesmama čuti ehoe onoga što rade John Maus, Ariel Pink, Chvrches, Chromatics, Crystal Castles, Daft Punk, Depeche Mode, Future Islands… a neko će čuti nešto sasvim drugačije i radujemo se tim drugačijim slušanjima i utiscima!

„Nadam se da će ovaj album biti tek prva faza u realizaciji ideja nastalih u kreativno najuzbudljivijem i najplodnijem periodu mog dosadašnjeg bavljenja muzikom. Ostalo je još puno neizraženih frustracija i otkrovenja,“ kaže Boris povodom premijere PALMS VOICE.

Album preslušajte sa našeg sajta.

Najnovije vesti

Izdvajamo