-

Slovenski INMATE predstavio spot za novu pjesmu

Pjesma „For suffer we must“ drugi je spot s novog albuma THE SALT. Snimio ga je, producirao i montirao pjevač grupe Marko Duplišak. Snimljeno je u Kulturnom centru u Škalama kod Velenja. Ovo je prvi spot koji je snimljen od izlaska albuma THE SALT, koji je izašao 1. ožujka 2021. godine.

“U spotu smo na jednostavan način željeli predstaviti svoju energiju koju ulažemo u svoju glazbu. Dakle, nismo ga previše zakomplicirali ni u samom izvršenju, željeli smo jednostavnost i nadasve utjecaj. Ovom pjesmom želimo poručiti da svu svoju patnju, koju često proživljavamo tijekom nevoljenih događaja u životu, moramo ostaviti što prije, okrenuti se budućnosti, a prije svega usredotočiti se i produbiti. Ne čekaju se odgovori. Kao što možete vidjeti u spotu, u svakom kadru je samo jedan pojedinac, čime želimo ilustrirati da je svatko prvenstveno odgovoran za svoju svakodnevnu dobrobit ili pati.“

„The salt“ je naslov 5. albuma velenjske grupe INMATE. Album je dostupan na poznatim mrežnim platformama kao što su Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play, YouTube, Amazon, Pandora, Deezer, Tidal itd. Fizička kopija može se dobiti putem web stranica Big Cartel i Bandcamp.

Album sadrži 10 pjesama, uključujući naslovnu pjesmu The Salt, s kojom su velenjski metalci nastupili na prošlogodišnjem Eurosongu EMA 2020.

“To je definitivno naš najbolji album do sada, jer je u njega uloženo puno truda i vremena. Svaka pjesma na albumu za nas je posebna i ujedno najbolja, tako da jednostavno ne možemo odabrati omiljenu. Veliku zaslugu za izlazak novog albuma ima naš producent Uroš Boršič, koji je, unatoč teškoj situaciji zbog ograničenja i koronavirusa, svoj posao odradio vrhunski i suvremeno. To je ujedno i naš najbrži album do sada, najbrža pjesma ima 230 otkucaja u minuti.“

Najnovije vesti

Izdvajamo