-

SlonOff objavio pjesmu „Ponekad“

Ska-reggae bend „SlonOff“ nakon predstavljanja te izlaska na glazbenu scenu prvim singlom „Pizza“, objavio je i drugi singl – zarazni ljetni hit koji odiše energijom i čistom zabavom.

Pod nazivom „Ponekad„, ova pjesma je pravo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Kombinacija veselih ritmova ska glazbe i dubokog duha reggaea, stvara savršeni spoj za sve ljubitelje uživanja u ljetu.

„SlonOff“ je poznat po svojim živahnim nastupima i iznimnom talentu za stvaranje zaraznih melodija. Njihov mali orkestar, sačinjen od trube, trombona i ostalih tradicionalnih ska-reggae instrumenata, donosi poseban zvuk koji će zasigurno prenijeti osjećaj veselja i slobode svakom slušatelju.

Nova pjesma, „Ponekad“, ne samo da će vas podsjetiti na bezbrižne dane provedene s prijateljima na plaži, već će vas potaknuti na ples i uživanje u ritmu. Ovaj zarazni glazbeni motiv pruža savršeni zvuk za zabave i opuštajuće trenutke ispod sunca.
„SlonOff“ su u svom novom hitu uspjeli uhvatiti duh ljeta i prenijeti ga na svoje slušatelje. Ova pjesma će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice i natjerati vas da zaboravite na sve brige, barem na neko vrijeme.

Ne propustite priliku da se prepustite zvuku „SlonOffa“ i njihovom ljetnom hitu „Ponekad“. Pustite glazbu, okupite prijatelje i uživajte u nezaboravnom ljetnom iskustvu uz ovaj neodoljivi ska-reggae bend.

Najnovije vesti

Izdvajamo