-

NaslovnaVestiVesti iz regionaSloboda Mićalović u novom spotu benda E-Play

Sloboda Mićalović u novom spotu benda E-Play

E-Play

Beogradski bend E-Play objavio je spot za naslovnu pesmu sa aktuelnog albuma “Sloboda”, a u njemu se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.

“Sloboda” je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Slobode Mićalović, poznate po brojnim ulogama u pozorištu kao i u filmovima kao što su Zona Zamfirova i Na mlečnom putu, ili seriji Koreni.

“Prva asocijacija za poziv koji je usledio Slobodi je bilo njeno ime, koje je isto kao i naziv naše pesme, ali nam je jako bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja, i koja i dalje iskreno voli umetnost i veoma je za nju požrtvovana”, kaže pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Sloboda Mićalović, članovi E-Playa – Maja Cvetković, gitarista Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom reditelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su spot tokom januara u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gde se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu sa ozbiljnom ekipom koja inače radi na filmovima.

Najnovije vesti

Izdvajamo