-

Skofja Loka predstavlja novi spot i album u Marsh Open Space

Škofja LokaŠkofja Loka je novi beogradski sastav nastao kasnog proleća 2021. godine kao skupina umetnika koji se bave kako audio, tako i vizuelnom umetnošću. Promovisaće svoj prvi video spot napravljen za pesmu Okinawa San u Marsh Open Space prostoru, Cetinjska 15, sa početkom u 20 časova.

Autorska muzika benda oslanja se na najrazličitije muzičke stilove i pravce 20. i 21. veka, čijom spontanom kombinacijom i raznim varijacijama, a pod uticajima grada i podneblja u kojem članovi benda žive, lako dolazi do svog autentičnog izraza.

Muzika je plesna i emotivna, a tekstovi opisuju delove unutrašnjeg života savremene žene u gradskoj sredini, dok je pravac alternativa svemu što se trenutno dešava na muzičkoj domaćoj sceni.

Članovi benda su taj pravac opisali kao Women’s Power Pop, a osnovu benda čine: Milica Kaličanin i Nataša Gvozdić – glavni vokali – umetničko Puslice, Petar Rudić – ex Svi na Pod – sintisajzeri i sekvenceri, Saša Ivanović – ex Mravi i Svi na pod – perkusije, Aleksandar Firez – gitara, sintisajzeri i sekvenceri i Jakov Firez – truba i klavijature

Autori muzike i tekstova su Armin Bušatlić (ex Dubioza Kolektiv – gitara), Ivana Vukumirović (Manivi – prateći vokali ), Miloš Delić (ex Mravi – bubnjevi), Aleksandar Dervišević (ex Mravi i Natalee – bas), Strahinja Hadži-Tonić (Del Arno Bend, Natalee – saksofon), Andrija Petrović (Del Arno Bend, Natalee – trombon) kao izvođači i aranžeri svojih deonica.

Najnovije vesti

Izdvajamo