fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona SKC Niš pokreće konkurs "Studio Ticket"

SKC Niš pokreće konkurs “Studio Ticket”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Studio Ticket slika_1

Studentski kulturni centar Niš, u okviru svoje muzičke produkcije pokreće akciju “SKC Studio Ticket“. Ona predstavlja konkurs za izbor nove kompozicije koja će se, u organizaciji SKC-a Niš, studijski snimiti a nakon toga i promovisati.

Konkurs je namanjen mladim muzičkim autorima (do 27 godina). Prednost imaju autori koji do sada nisu snimali i izdavali svoje kompozicije.

Svi zainteresovani mogu da šalju svoje kompozicije (DEMO snimke), na e-mail studio.ticket@skc-nis.com, u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2014. godine. Prvi “SKC STUDIO TICKET” konkurs je otvoren za kompozicije svih muzičkih stilova.

Nakon završetka roka za slanje kompozicija stručni žiri će odabrati jednu kompoziciju koja se ističe inovativnošću i kreativnošću i nagraditi je ”SKC STUDIO KARTOM” koja omogućava njeno studijsko snimanje i promociju.

“Cilj ove akcije (konkursa) je da se podstakne i pomogne muzičko stvaralaštvo mladih autora i studenata Univerziteta u Nišu. Ideja SKC-a Niš je da se ovaj konkurs periodično ponavlja i vremenom razvija”, saopštili su iz centra.