fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona SevdahBABY drži muzičku radionicu u Nišu

SevdahBABY drži muzičku radionicu u Nišu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Milan Stanković, SevdahBABY

Muzički producent Milan Stanković(SevdahBABY) održaće u subotu, 6. decembra u niškom klubu Sunset muzičku radionicu pod nazivom “Kako se snima album”.

”Converse ovom radionicom staje na stranu kreativne muzike i daje dobar primer mladima koji imaju glad za stvaranjem. Tako da svi oni koji se muzikom bave iz kreativnih pobuda, mogu da na ovaj, ili onaj način da profitiraju iz učešća na Converse Rubber Tracks muzičkoj radionici.”, izjavio je Milan Stanković.

Radionica će biti održana od 13 do 15 časova u sklopu programa “Converse Rubber Tracks Greater Balkans“ koji putem muzičkih radionica mladim muzičarima na Balkanu pruža priliku da dobiju dragocene savete od renomiranih muzičara. Radionice su besplatne i otvorene su za sve zainteresovane.

Program “Converse Rubber Tracks Greater Balkans“ nastao je iz želje brenda Converse da muzičkoj zajednici na Balkanu obezbedi i pokloni platformu preko koje će talentovani umetnici moći da ispoljavaju svoju kreativnost.  Svetski priznati muzički program, koji po prvi put dolazi u region, pružiće mogućnost neafirmisanim bendovima da snimaju u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu, pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz Njujorka i Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina.

Više o tome na zvaničnom Converse sajtu.