-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona “Secret Smile” je novi singl Lovely Quinces

“Secret Smile” je novi singl Lovely Quinces

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Lovely Quinces 01Secret Smile” naziv je novog singla mlade kantautorice Lovely Quinces.

Točno dvanaest mjeseci nakon debitantskog EP-ja “No Room For UsDunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, izlazi s novom glazbom kojom najavljuje svoj prvi dugosvirajući materijal planiran za prvu polovicu 2015. godine.

Lovely QuincesPjesma “Secret Smile” snimljena je početkom rujna u Zagrebu, a ulogu ton majstora i producenta preuzeo je Mark Mrakovčić. Novi singl prirodan je most između prvog EP-ja i nadolazećeg materijala, koji bi trebao biti dosta mračniji, teži i električniji od njezinih ranih radova. Prve smjernice toga čut će se već na idućem singlu “M“, koji će se zajedno sa spotom pojaviti početkom studenog.

Upravo će studeni biti označen kao Dunjin mjesec jer osim nove pjesme publika će je moći vidjeti na koncertu u Velikom pogonu Tvornice kulture 22. studenog. Kao predizvođačica nastupit će sjajna Ana Ćurčin, trenutno najbolja predstavnica srpske kantautorske scene.

Do Tvornice kulture Lovely Quinces nastupit će u Bratislavi (Waves Festival, 3.10.), Rijeci (Klub, 15.11.) i Splitu (Judino drvo, 28.11.)

Ulaznice za zagrebački koncert već su u prodaji po cijeni od 25 kn, dok će na dan nastupa koštati 35 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio.

Linkovi za download singla “Secret Smile”: mp3 i wav.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe