-

„Saturn Return“ novi je video austrijsko-hrvatske elektro pop kombinacije don_t go

Saturn Return“ posljednja je pjesma na debitantskom EP-ju Dark Country kojeg je hrvatsko-austrijski duo don_t go samostalno izdao 2016. godine.

Nakon spota za naslovnu pjesmu u režiji Christophera Herndlera, video spot za „Saturn Return“ snimila je i režirala mlada austrijska umjetnica i glazbenica Hannah Todt. Video, kao i sama pjesma, u potpunosti se može doživjeti samo ako se pogleda od početka do kraja.

don_t go su Nina Jukić (vokal, klavir, sintevi) i Alexander Forstner (bubnjevi, gitara, elektronika). Zajedno su počeli muzicirati 2013. godine što je bila logična posljedica preseljenja u Beč iz Zagreba i Graza, njihovih rodnih gradova, gdje su se godinama bavili glazbom.

Kao don_t go, Nina i Alexander su do sada održali brojne koncerte u Austriji i Hrvatskoj, u manjim klubovima, kao i na glazbenim festivalima. U veljači 2016. godine sami su izdali svoj debitantski EP „Dark Country„, snimljen u bečkom studiju Audio Manufaktur, a na produkciji su radili zajedno sa Ksenijom Ladić i Matijom Vojvodićem, članovima elektroničkog sastava Tomislav.

Zvuk don_t go delikatna je mješavina Nininih emocionalnih vokala i Alexanderovih grooveova, omotana u melankolične melodije klavira i gitare. Sve to loopirano uživo. don_t go planira izdati svoj prvi album 2018. godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo