-

Sarajevski kantautorski duo Domine objavio novu pjesmu “Osmijeh“

Sarajevski kantautorski duo Domine, objavio je novi singl pod nazivom “Osmijeh“, kojeg ujedno prati i video spot. Ovo je njihova treća pjesma u, kako oni kažu, vezivnom tkivu koje povezuje prethodne dvije numere sa novom.

“Mi smo Domine, kantautorski duo iz Sarajeva, a Osmijeh je treća pjesma u ciklusu pjesama koje smo napisali i snimili u proteklom periodu. U ciklusu ona igra vezivnu ulogu, osvrće se na lijepe i pozitivne stvari koje su ključne kako bi se lakše prebrodila svaka teška situacija. Mnogo se radujemo što je ova pjesma ugledala svjetlo dana, u kojoj smo kao i u prethodnim fokusirani na to da pošaljemo lijepu poruku i probudimo takva osjećanja. Smatramo da je ova pjesma svojim tekstom i muzikom pitka, nježna i jasna svima koji će je imati priliku čuti, a da će tim univerzalnim jezikom-osmijehom, pronaći put do srca ljudi.
Kao i uvijek, mnogo smo zahvalni timu ljudi sa kojima smo spremali finalni rezultat ovog našeg projekta. Spot smo snimali u prostorijama prodavnice muzičkih instrumenata i opreme „Artist“ u Sarajevu, te se ovom prilikom zahvaljujemo cijelom kolektivu koji nam je izašao u susret i podržao našu ideju. Za tehnički dio istog, zaduženi su Edis Halimanović kao snimatelj i direktor fotografije, te Filip Kenović za montažu i kolor korekciju.“ – rekli su o pjesmi i osmijehu.

Pjesmu možete poslušati ovdje:

Najnovije vesti

Izdvajamo