-

NaslovnaVestiVesti iz regionaŠajzerbiterlemon singlom "Strepnja" najavljuju drugi album

Šajzerbiterlemon singlom „Strepnja“ najavljuju drugi album

Šajzerbiterlemon

Beogradski alternativni rok trio Šajzerbiterlemon je objavio „Strepnju“ , singl i spot kojim najavljuju drugi studijski album. Ovo je prvi novitet Šajzera posle skoro dve godine, a režiju spota potpisuje njihova bubnjarka Ana Đurović, kojoj je ovo debitantsko ostvarenje u svetu muzičkih spotova. Za kameru je bila zadužena Ana Žeželj, dok montažu potpisuje Janja Bilbija.

Pesma je nastala u jesen 2019. godine uoči  nastupa na Hali Gali festivalu i tada je premijerno uživo izvedena u proširenoj postavi sa Andrejem Mladenovićem (Stray Dogg, Crvi, Sitzpinker) i Pavlom Trifunovićem (Sitzpinker), a dve godine kasnije u sklopu novog albuma konačno dobija studijsku verziju. Pesma je snimljena u beogradskom Down There studiju, a produkciju potpisuju Andrej Mladenović i Uroš Milkić.

Šajzerbiterlemon ovim singlom i najavom drugog albuma započinje novi ciklus u svom delovanju na sceni, sa novim basistom Konstantinom Jankovićem i mnoštvom novih žanrovskih uticaja. Album će, kako su najavili, biti objavljen na proleće 2022. godine kao zajedničko izdanje zagrebačkog Geenger records-a i beogradske Pop depresije.

Najnovije vesti

Izdvajamo