-

Šajzerbiterlemon predstavlja album „Na dugačkim poljima“ na Balkanrock Sessions

Šajzerbiterlemon Balkanrock Sessions

U ponedeljak, 10. oktobra u 20h, odvojite vreme za treću epizodu Balkanrock Sessions u kojoj nastupa beogradski bend Šajzerbiterlemon.

Oštar, prljav, besan zvuk Šajzera godinama je postajao zreliji, manje grub, ali svoju oštricu nije otupeo već je rečima gađao upravo ona mesta koja slušaoca pomeraju i podstiču. Svoje poruke i izražaj, Šajzeri nisu prenosili samo zvukom, već i vizuelnim putem. Pozivamo vas da pogledate i poslušate pesme „Strepnja“ i „Zavrti me“, koje će Šajzeri izvoditi uživo na Balkanrock Sessions tokom predstavljanja novog albuma „Na dugačkim poljima”.

Šajzerbiterlemon Balkanrock Sessions

„Spremali smo album više od tri godine, preživeo je sve moguće prepreke i sada, konačno, sa ponosom i zadovoljstvom možemo da kažemo da je tu. Osam pesama i nešto preko 24 minuta u koje smo pokušali da spakujemo mnoštvo senzibiliteta, sa ciljem da napravimo veliki korak napred u odnosu na sve do sad,“ kaže pevač grupe Jovan, uz komentar da bi idealno bilo da se album sluša „od početka do kraja”.

Šajzerbiterlemon Balkanrock Sessions

Na Balkanrock Sessions nastupaće u proširenom, četvoročlanom sastavu: Jovan Sibinović – vokal i gitara, Ana Đurović – bubanj, Konstantin Janković – bas gitara i Đorđe Dabić – gitara.

Zapratite Balkanrock Sessions YouTube kanal i pre nego što vam stigne obaveštenje za novu epizodu pogledajte prve dve u kojima su nastupali sastavi – Bjesovi i sv. Pseta.

Najnovije vesti

Izdvajamo