fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Rundek Cargo Trio ekranizovao pesmu "Indijska"

Rundek Cargo Trio ekranizovao pesmu “Indijska”

Rundek Cargo TrioRundek Cargo Trio obradovao je svoje fanove spotom za četvrti singl “Indijska” sa aktuelnog albuma “Mostovi”.

Legendarni kantautor Darko Rundek izjavio je da mu je upravo “Indijska” jedna od najdražih pesama sa novog albuma, a izuzetno je zadovoljan i saradnjom s Petrom Oreč, što potvrđuje i njegova izjava: “Drago mi je da je dobila tako lijepo, bogato i kićeno vizualno ruho.”

“Rundek Cargo Trio je zanimljiv konglomerat ne samo iskusnih muzičara od kojih kao i glazbenica imam što za naučiti, već i persona koje su potpuno različite, a opet tako savršeno pristaju jedni s drugima. Kada sam prvi put čula ‘Indijsku’, shvatila sam da to mora biti nešto mistično, misaono. Kroz cijeli spot provlači se ta ‘tajanstvena žena’ koju je utjelovila, potpuno zasluženo, Katarina Kosić, izjavila je Petra Oreč.

“Indijska” je zvrsno prihvaćena na koncertima, a svojim plesnim i orijentalnim melosom vodi slušatelja na mističan put u daleke zemlje.

Prošle nedelje, objavljeni su datumi velike prolećne turneje na kojoj će Rundek Cargo Trio promovisati svoj Porinom nagrađeni album “Mostovi”.