fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Romantična nostalgija u novom spotu Otrovne Kristine

Romantična nostalgija u novom spotu Otrovne Kristine

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

otrovna-kristina
Eksplozivni rock trio Otrovna Kristina izbacio je četvrti video s istoimenog debi albuma koji je objavljen ove jeseni. Nakon spotova za singlove “Pita”, “Igram da zaboravim” i “Vrata moći”, objavljen je i video za pjesmu “Poljubi me u treće oko”.

Ova ljubavna futuristička epopeja baca novo poetsko svjetlo na vezu dvoje mladih ljudi. U spotu je korišten arhivski materijal Beograda i jadranskog primorja iz doba SFRJ, koji u skladu s pjesmom i cjelokupnom psihodeličnom atmosferom, proizvodi dojam romantične nostalgije.

Istoimeni debi album Otrovne Kristine nedavno je po prvi put je objavljen na CD-u i LP-u, i to u izdanju uglednog njemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Album “Otrovna Kristina” mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom koncertu u Tvornici kulture u oktobru prošle godine isijavao snagom i žestinom.

Otrovna Kristina započinje s regionalnim koncertnim aktivnostima; prvi dogovoreni datum je 20. februara u riječkom Palachu. Novosadski Firchie Think Tank Studio na redu je 19., a beogradski Gun Club 20. marta. Hangar iz Izole ugostiće Otrovnu Kristinu 15. aprila. U pripremi je još datuma koji će uskoro biti objavljeni.