fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Rolin Humes predstavili spot za pjesmu "I don't know"

Rolin Humes predstavili spot za pjesmu “I don’t know”

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Rolin HumesBend Rolin Humes, jedno od najznačajnijih glazbenih osvježenja posljednjih godina, predstavili su spot za pjesmu “I don’t know” ususret obilježavanju pet godina postojanja.

Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet nastao 2011. godine iza sebe ima popriličan niz nastupa, ali i nagrada na glazbenim festivalima i natjecanjima diljem svijeta, te danas s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih glazbenih izvoznih proizvoda mlađe generacije.

Svoju kvalitetu i uskoro petogodišnji “glazbeni staž” okrunili su i lansiranjem novog spota za pjesmu „I don’t know“, koja se nalazi na njihovom novom albumu “Rolin Humes presents Rolin Blues”.

“Već nam je neko vrijeme bila želja napraviti animirani spot, a Vedran Tomac, s kojim smo radili i na prva tri naša spota rado se prihvatio izazova. Dali smo mu slobodne ruke tako da je Vedran zadužen za scenarij, crtanje, animiranje i VFX”, opisao je novi video uradak Robert James Hudulin, klavirist i vokal grupe Rolin Humes.

Karakteristika Rolin Humesa, osim što svojim glazbenim izričajem te čestim koncertima izlaze izvan okvira Hrvatske, jeste pjevanje isključivo na engleskom jeziku, što su pozdravila mnoga diskografska tržišta diljem svijeta.