-

Rok kamp za devojčice najavljuje online koncert

rok kamp za devojčice knjaževacOd 9. do 22. avgusta 2021. održan je peti Rok kamp za devojčice, po prvi put u čak tri grada u Srbiji. Devojčice su u Užicu, Nišu i Zrenjaninu imale priliku da kroz dnevne radionice uče osnove ili usavršavaju sviranje gitare, bas gitare, klavijatura, bubnja, kao i da steknu osnove snimanja zvuka i muzičke produkcije.

Devojčice su tokom trajanja kampa zajedno sa svojim mentorkama za samo četiri dana, naučile osnove ili unapredile sviranje gitare, bas gitare, klavijatura, bubnja, kao i snimanje zvuka i koncertne produkcije. Umesto završnog koncerta, ove godine, devojčice su sa produkcijskim timom snimile pesme koje su vežbale tokom kampa, a materijal koji je snimljen tom prilikom imate priliku da pogledate u onlajn koncertu čija je premijera zakazana za 1. novembar u 20 časova na Facebook eventu, Rok kamp za devojčice Facebook stranici i YouTube kanalu Femixa.

Ova godina nas je naučila da možemo da se prilagodimo novim okolnostima uz malo dodatne akcije, kreativnosti i fleksibilnosti. Zahvalne smo svim našim učesnicama, mentorkama, saradnicima i saradnicama zato što su zajedno sa nama kroz kreativna rešenja i ideje doprineli da iza nas imamo uspešno realizovano peto izdanje Rok kampa za devojčice i da sledeće dočekamo samo još bolje, spremnije i hrabrije. Nadamo se da ćete kao i mi uživati u premijeri koncerta!, izjavile su devojke iz kolektiva Femix povodom premijere onlajn koncerta Pete generacije Rok kampa za devojčice.

Najnovije vesti

Izdvajamo