-

NaslovnaVestiVesti iz regionaRok kamp za devojčice najavljuje online koncert

Rok kamp za devojčice najavljuje online koncert

rok kamp za devojčice knjaževacOd 9. do 22. avgusta 2021. održan je peti Rok kamp za devojčice, po prvi put u čak tri grada u Srbiji. Devojčice su u Užicu, Nišu i Zrenjaninu imale priliku da kroz dnevne radionice uče osnove ili usavršavaju sviranje gitare, bas gitare, klavijatura, bubnja, kao i da steknu osnove snimanja zvuka i muzičke produkcije.

Devojčice su tokom trajanja kampa zajedno sa svojim mentorkama za samo četiri dana, naučile osnove ili unapredile sviranje gitare, bas gitare, klavijatura, bubnja, kao i snimanje zvuka i koncertne produkcije. Umesto završnog koncerta, ove godine, devojčice su sa produkcijskim timom snimile pesme koje su vežbale tokom kampa, a materijal koji je snimljen tom prilikom imate priliku da pogledate u onlajn koncertu čija je premijera zakazana za 1. novembar u 20 časova na Facebook eventu, Rok kamp za devojčice Facebook stranici i YouTube kanalu Femixa.

Ova godina nas je naučila da možemo da se prilagodimo novim okolnostima uz malo dodatne akcije, kreativnosti i fleksibilnosti. Zahvalne smo svim našim učesnicama, mentorkama, saradnicima i saradnicama zato što su zajedno sa nama kroz kreativna rešenja i ideje doprineli da iza nas imamo uspešno realizovano peto izdanje Rok kampa za devojčice i da sledeće dočekamo samo još bolje, spremnije i hrabrije. Nadamo se da ćete kao i mi uživati u premijeri koncerta!, izjavile su devojke iz kolektiva Femix povodom premijere onlajn koncerta Pete generacije Rok kampa za devojčice.

Najnovije vesti

Izdvajamo