-

Robbie Williams objavio singl „Can’t Stop Christmas“ u duhu pandemije

Robbie Williams

Robbie Williams je objavio singl pod nazivom „Can’t Stop Christmas„. Reč je o duhovitoj verziji tradionalne britanske božićne pesme, sa vrlo hrabrim osvrtom na neočekivani tok ove godine, sve uz pozitivnu melodiju, zvončiće i praporce.
Za potrebe ove pesme, Robbie je ponovo sarađivao sa svojim dugogodišnjim saradnicima i producentima, a to su Guy Chambers i Richard Flack.

Svu pandemijsku frustraciju izrazili su stihovi koji podsećaju da su ove mizerne godine, uz obaveznu socijalnu distancu i Zoom sastanke, najbolji božićni pokloni dezinfekaciona sredstva, kupljena putem online šopinga. Robbie je zaista savršeno prikazao Božić 2020, zamenivši nam strah nadom, jer “niko nam ne može uzeti božićne i novogodišnje praznike”.

Ovaj singl naći će se na deluks verziji albuma ‘The Christmas Present’ – koga je Robbie u stadardnom formatu, objavio prošlog novembra. Album je krcat poznatim gostima, između ostalih, tu su Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum i Tyson Fury. Ovaj album je prošle godine dospeo na mesto br.#1 britanske liste, pa se tako Williams po trinaesti put našao na tronu. Ova brojka izjednačava Williamsa sa legendarnim Elvisom Presleyem. Album je dostupan na disku (standardni i deluks), vinilu, kaseti i na digitalu.

Najnovije vesti

Izdvajamo