-

Rival Sons novo pojačanje jubilarnog 15. INmusic festivala

Rival Sons

Američka hard rok četvorka Rival Sons pridružuje se impresivnom muzičkom programu INmusic festivala #15 koji će se ove godine održati od 20. do 23. juna na zagrebačkom Jarunu.

Rival Sons čine Jay Buchanan, Scott Holiday, Michael Miley i Dave Beste. Kalifornijska četvorka iz Long Beacha oformljena je 2009. godine i do sada je objavila već šest studijskih albuma i jedan EP, pri čemu je hvaljeni album Feral Roots izdat 2019. godine bendu doneo i dve zaslužene nominacije za nagradu Grammy, u kategorijama za najbolji rok album godine i najbolju rok izvedbu. Nove snage hard roka svoj status su višestruko potvrdile kroz saradnje i turneje sa legendama žanra – nastupali su uz Black Sabbath, Deep Purple, Kiss, Sammy Hagara i dr. Zvuk talentovane četvorke, iako neosporno inspirisan klasičnim rokom i bluzom, prepoznatljivo je jedinstven upravo Rival Sonsima koji svoju muzičku inspiraciju spretno i autentično uvode u 21. vek. Uz bendove poput Rival Sonsa na međunarodnoj sceni nema govora o tome da je rok mrtav, a u to se možete uveriti sami na dugo očekivanom jubilarnom INmusic festivalu #15 u junu 2022. godine!

Rival Sons se pridružuju već potvrđenim nastupima The Killers, Nick Cave & The Bad Seeds, Deftones, Kasabian, Royal Blood, IDLES, Róisín Murphy, White Lies, Fontaines D.C., Gogol Bordello, Amadou & Mariam, Sleaford Mods, The Comet Is Coming, Hinds, Dry Cleaning, Tamikrest, Snapped Ankles, Šumski i dr. u sklopu odloženog jubilarnog izdanja INmusic festivala #15 koje će se održati na dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu po prvi put u trajanju od četiri festivalska dana, od 20. do 23. juna 2022. godine. Četvorodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #15 po ceni od 599kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala. Višestruki posetioci INmusic festivala registrovani kao članovi INmusic cluba imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna.

Najnovije vesti

Izdvajamo