fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Riblja čorba u emisiji Jelen Top 10

Riblja čorba u emisiji Jelen Top 10

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

riblja čorbaJedna od najpopularnijih rock grupa sa ovih prostora – Riblja čorba biće gost emisije Jelen Top 10. Tridesetpetogodišnjica izlaska singla „Lutka sa naslovne strane“, kao i aktuelni  album „Uzbuna“ neki su od povoda za dolazak u emisiju članova benda na čelu sa Borom Đorđevićem.

Za aktuelni album rock veterani kažu da im je, bez obzira što je 19 po redu, doneo ogromnu radost i uzbuđenje kao da je prvi.

U razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem, Bora i Miša Aleksić govoriće o  obnavljanju saradnje  sa britanskim producentom Džonom Mekojem, sa kojim su prvi put bili u studiju pre tridest godina kada su snimali kultni album „Mrtva priroda“.

Podsetiće gledaoce na same početke, daleku i njima bitnu 79, govoriti o koncertu u beogradskoj Areni, kao i svirkama zbog kojih Bora kaže da su faktor stabilnosti u regionu. O emocijama koje su ih pratile na snimanju albuma tokom koga su se, prema njihovim rečima, osetili trideset godina mlađim, o novim numerama i velikim hitovima, kao i mnogim legendarnim pričama iz istorije rokenrola na ovim prostorima, saznaćete u novoj emisiji Jelen Top 10.

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja,
00.10 h
RTV Studio B, sreda 22.30h