-

Repetitor sa novim spotom „Sa izvora“

Repetitor Drugstore Beograd galerija fotografije slike Boris Vlastelica Prazan prostor među nama koji može i da ne postojiBeogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl ‘Sa izvora’, četvrti po redu sa poslednjeg albuma ‘Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji’ (Moonlee Records, 2020.)  

Aktuelni spot za pesmu ‘Sa izvora’ režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima  već sarađivao i snimio spot za pesmu ‘Kroz vetar’. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma.  

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.   

Ovaj video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Sledeći koncert Repetitora je na Kontakt konferenciji u Beogradu, gde će sa gostima Ministranti nastupiti u subotu, 25.3. u sali Amerikana Doma omladine.

Najnovije vesti

Izdvajamo