fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Repetitor objavio animirani spot

Repetitor objavio animirani spot

Beogradski bend Repetitor, pred svoj veliki koncert u bašti SKC-a, objavio je animirani spot za singl “Kralj ničega”, sa aktuelnog albuma “Gde ćeš”.

Video prezentacija ove beogradske trojke do sada je podrazumevala ekranizaciju sirove energije Borisa Vlastelice, Ana-Marije Cupin i Milene Milutinović, ali su se ovoga puta odlučili da “Kralja ničega” predstave u vidu animiranog trominutnog filma. Na tu ideju je, zapravo, došao studio GO HEKTIK, što je grupa Repetitor i prihvatila.

“Prišli su nam ljudi iz GO HEKTIK studija posle koncerta u Pančevu prošle godine i kad smo se nedavno ponovo sreli, predložili su nam da urade spot. Znamo neke njihove ranije radove koji nam se sviđaju i predložili su istu pesmu koju smo i sami hteli, tako da smo baš dobro sarađivali sve vreme”, objašnjava Milena, bubnjarka.

Ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a u prodaji su po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GigsTixa, DD Ticketsa, u FELIX Shop-u, kao i u kafeima Mašta i Zbornica. Redovna cena karte iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta.