fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Reizdanje najboljih pesama benda Jakarta

Reizdanje najboljih pesama benda Jakarta

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Jakarta - San je jakPosle 30 godina hitovi poput “Spiritus”, “Osvojiću svet” i “San je jak” benda Jakarta doživeli su produkcijsko osveženje na  kompilaciji „San je jak ’82 – ’88“.

Ovo izdanje sadrži 11 najboljih pesama snimljenih između 1982. i 1988 godine jednog od najautentičnih bendova iz tog doba.

Nekadašnji frotmen, Igor Popović aktivno se bavio ovim reizdanjem sa željom da današnjoj publici približi muziku benda Jakarta. Takođe starija generacija može da se podseti hitova iz svoje mladosti. “Dešava se veliki povratak pesama iz osamdesetih i veoma smo srećni što kao bend možemo da učestvujemo u tom trendu”, rekao je Igor Popović.

Izdanje „ San je jak ’82 – ’88 “ se može preslušati na zvaničnom Deezer plejeru, dok se diskovi mogu naći na prodajnim mestima:  Dallas shop, Delfi (SKC), Vulkan (TC Ušće), Crystal Records stand (TC Delta City), Mungos (Novi Sad), Muzički magazin (Novi Sad), Desk Computers (bivši Plato Misic Store u Knez Mihailovoj), Music box (Šabac), kao i na online prodavnici www.Gooda.rs.