-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Regulator startovali sa "Dolinom" (video)

Regulator startovali sa “Dolinom” (video)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

regulator

Mladi sastav Regulator objavio je prvi zvanični singl kao uvertiru u debitantski album čiji izlazak najavljuju za kraj jeseni ove godine.

Regulator, osnovan od strane petorice prijatelja 2011. godine, odlučio je da javnosti prvobitno predstavi numeru „Dolina“ snimljenu, kao i sve druge, u kragujevačkom studiju Češnjak.

„Presrećni smo što konačno možemo da predstavimo ljudima materijal na kome smo radili u proteklih godinu dana i više. Za sada je to jedna pesma, a uskoro će biti dostupan i ceo album. U planu je snimanje video materijala i, naravno, fizičko izdanje samog albuma, a s obzirom na to da već imamo dovoljnu količinu novog materijala, planiramo i ponovni ulazak u studio krajem godine.“, u kratkim crtama otkrivaju planove Ognjen Ilić, Luka Petrović, Bogdan Brđović, Goran Janjušić i Jovan Pavlović.

Za kratko vreme ovaj sastav ostvario je značajne uspehe, od prvog mesta na Gitarijadi u Požarevcu do značajnog nastupa na Zaječarskog gitarijadi prošle godine kada im je zamalo izmakla pobeda.

U kreiranju muzike, tekstova i aranžmana učestvuju svi članovi postave podjednako, a kroz liriku Regulatora provlače se teme koje se tiču buđenja ekološke svesti, života i odnosa čoveka prema prirodi, kao i same prirode.