-

NaslovnaVestiVesti iz regionaRasprodate karte za Bajagin koncert u SKC-u

Rasprodate karte za Bajagin koncert u SKC-u

U nedelju, 23. jula, u Studentskom kulturnom centru u Beogradu će se održati koncert našeg slavnog benda Bajaga i instruktori. Samo par dana nakon što su karte za koncert puštene u prodaju, karte su rasprodate do poslednje. 

Bend je, naime, u poslednje vreme bio manje koncertno aktivan kako bi spremio svoj novi album, a koncert “Mesec je mlad, a noć je vrela” biće prilika i da se čuju neke od novih pesama.

„Ovo će biti drugačiji koncert od onih koje sviramo, za SKC spremamo nešto posebno. Izvodićemo numere koje nismo često svirali. Meni se bašta Studentskog kulturnog centra mnogo dopada, a ovaj nastup bi trebalo da bude jedan od intimnijih. Kad sam pogledao u kalendar mesečevih mena, video sam da je tog 23. jula mlad mesec. Baš zato sam odlučio da koncert nazovem “Mesec je mlad, a noć je vrela”, a ime bi trebalo da ukazuje i na drugačiji repertoar, pa ćemo izvoditi uglavnom ljubavne pesme. To neće biti samo balade, već brže melodije u rok varijanti. Radujemo se i pomalo imamo tremu. Uvek je drugačije svirati pred prijateljima, rodbinom, komšijama, svim tim ljudima koji te tako dobro poznaju“ kaže Momčilo Bajagić.