fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Rasprodat fan pit za Iron Maiden

Rasprodat fan pit za Iron Maiden

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018

Funkcija: Urednik

Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera

Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Iron Maiden

Dva meseca pred beogradski koncert najtraženije svetske metal grupe Iron Maiden, prodata je polovina kapaciteta za veliki spektakl koji će se održati 17. juna na Kalemegdanu.

Ulaznice za Fan pit su rasprodate, a u prodaji su ostale ulaznice za Parter 1 i 2 po cenama od 3500 i 2990 dinara na preko 40 mesta u Beogradu i u svim većim gradovima u zemlji putem lanca „Win Win“ prodavnica.

Cene ulaznica najniže su na celoj „Maiden England“ turneji koja je već postala jedna od deset najvećih turneja u ovom veku. Kada se ova turneja završi na ovogodišnjem jubilarnom 40. „Sonispehere“ festivalu u Knebvortu „Maiden England“ šou videće preko dva miliona fanova širom sveta. Bina koja se postavlja za ovaj koncert biće široka čak 44 i visoka 17 metara, uz spektakularnu produkciju sa dosta pirotehnike i različitim inkarnacijama Edija, popularne maskote benda koji u Beograd dolazi sa sopstvenim avionom tipa Boing 757 kojim pilotira lično pevač Bruce Dickinson. Mejdene na turneji prati tim od blizu 90 ljudi, koji dovozi produkciju u nekoliko šlepera sa ozvučenjem, rasvetom i spektakularnom pirotehnikom.

Na velikom koncertu ispod bedema Beogradske tvrđave očekuje se nekoliko hiljada stranih posetilaca iz regiona i celog sveta, budući da je ovaj spektakl jedini na području bivše Jugoslavije i ujedno među svega 20 nastupa popularnih „Mejdena“ u 17 odabranih zemalja sveta u 2014. godini! Specijalni gosti na ovom koncertu, kao predrupa, biće popularna švedska metal atrakcija Ghost.

Fanovima Mejdena popust i za Calling 2014

Svim fanovima Mejdena je obezbeđen i popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za Bilija Idola 25. juna na Kalemegdanu. Fanovi mogu na prodajnim mestima Eventima u Beogradu (Ušće, Arena, Dom omladine, Bilet centar) da prikažu kupljene ulaznice za Iron Maiden iz bilo koje kategorije i tako obezbede popust na jednak broj ulaznica za Bilija Idola.

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe