-

Raspao se The Bambi Molesters


The Bambi Molesters, suft rok grupa iz Siska, koja je davne 1995. godine otpočela svoj rad, prestaje da postoji, objavili su članovi tog benda na svojoj Facebook stranici.

Tom prilikom želeli su da obaveste sve ljubitelje njihovog dugogodišnjeg rada da se nazire kraj karijere. Ovaj sastav se od svoje voljene publike oprostio uz ove reči:

„Dragi svi, sa našom novom pjesmom ‘Last Summer Song’ htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje sa ‘The Bambi Molesters’ završeno. Svim dragim prijateljima i rokenrol braći i sestrama sa kojima smo se zabavljali sve ove godine želimo reći jedno veliko hvala i do viđenja u nekom malom klubu. Momcima iz grupe ‘The Strange’ želimo puno uspješnih koncerata.“

Jedna od zanimljivosti u ovoj objavi bilo je to što ime gitariste Dalibora Pavičića nije stajalo ispod teksta, već su stajali potpisani samo Dinko Tomljanović, Lada Furlan i Hrvoje Zaborac. Za kraj, sa obožavaocima su se pozdravili sa novom i posljednjom zajedničkom numerom „Last summer song“, što verovatno i možete zaključiti iz naziva same pesme.

The Bambi Moleters iza sebe imaju mnogo internacionalnih nastupa i nagrada, a jedna od njihovih pesama našla se i u završnoj sezoni kultne serije „Breaking Bad“. Isto tako, karijeru su obeležili mnoge saradnje sa velikim muzičarima svetske i domaće rock scene, kao što su R.E.M, The Cramp i druge, mnogobrojne recenzije, pohvale, ali i turneje po Evropi i Novom Zelandu.

Najnovije vesti

Izdvajamo