fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Ramirez (FEUD), Goran Jevtić i Sharks, Snakes & Planes u Jelen Top 10

Ramirez (FEUD), Goran Jevtić i Sharks, Snakes & Planes u Jelen Top 10

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

feudOve nedelje u studio Jelen top 10 dolaze članovi beogradskog sastava Sharks, Snakes & Planes koji će najaviti skori izlazak albuma prvenca.

Na pitanje šta može da ujedini čoveka članovi grupe našli su odgovor – zajednički strah, nevolja, zajednički neprijatelji, pa otuda dolazi objašnjenje za naziv benda, s obzirom na to da su među najčešćim strahovima fobije od ajkula, zmija i aviona. Tekstovi pesama benda napisani su na više jezika – srpskom, engleskom i španskom. Naslovnu numeru sa prvog albuma ”Nebeska mehanika” odsviraće u Jelen Top 10 studiju.

Kao predstavnik grupe „Feud“ u studiju Jelen Top 10, doći će njen osnivač Đorđe Radivojević-Ramirez, jedan od bivših frontmena grupe “Sunshine”. Ramirez će predstaviti novi singl “Televizija”, sa aktuelnog albuma „Svinjotaur“ koji je ostao dosledan sebi i prepoznatljiv po oštroj kritici savremenog društva.

Kako nastaju neke od numera koje grabe ka vrhu Jelen Top 10 liste, ispričaće glumac Goran Jevtić Gondža, koji ovog puta gostuje kao autor pesme „Mladosti“ koju izvodi grupa Svi na pod. I ove nedelje gledaoce pored razgovora u studiju očekuje pregled deset najboljih domaćah nastupa i spotova.

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja, 00.00 h
RTV Studio B, sreda 22.30h