-

Rambo Amadeus predstavlja „Prenemaganje“

Rambo Amadeus Leto u Muzeyu Muzej Jugoslavije Plato Beograd fotografije galerija Antonije PušićRambo Amadeus, sada poznat i kao Svetski Mega Tzar, predstavio je publici svoj novi video-singl „Prenemaganje„.

Ovaj put je to pesma koju on iskreno preporučuje za opšte radijske muzičke programe i top liste, naročito u večernjim časovima, pa im Rambo kaže da se ne libe i pjesmu downloudujete za svoju radio ili tv stanicu. Vjerujemo da je i spot sasvim televizičan, baš koliko je i pjesma radiofonična, uglavnom zahvaljujući imitaciji lažnog refrena, endemskog oblika prenemaganja u popularnoj muzici. Takorekuć – Hit.

Traktat o prenemaganju nastao je jednog letnjeg popodneva, dok je Rambo radio u garaži na brodu. Radio aparat je bio previše daleko, na kraju radione, pa je Tzar bio prinuđen da prvi put čuje neke popularne hitove, koji su na njega ostavili trajne posledice, ali i izazvali inspiraciju za ovaj hit. U cilju uvjerljivosti i ozbiljnosti, traktat pročitao Aca Božović, nagrađivani spiker Radio Beograda.

Najnovije vesti

Izdvajamo