fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Psihomodo pop snimili najavni singl za mjuzikl "Pacijenti"

Psihomodo pop snimili najavni singl za mjuzikl “Pacijenti”

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Psihomodo Pop
Treći najavni singl mjuzikla “Pacijenti” – “Psihopat“, predstavljen je u izvedbi legendarnog rock benda Psihomodo pop.

Pjesma autora Vjekoslave i Tončija Huljića jedan je od songova koji će se pjevati u iščekivanom mjuziklu “Pacijenti” pod vodstvom trojca Gavran – Huljić – Barberić, čija je premijera zakazana za 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

“Budući da se radi o žestokoj pjesmi logičan izbor bio je Davor Gobac i Psihomodo pop. Prvo su bili malo u čudu što ih ja zovem da otpjevaju moju pjesmu, no kad su je čuli, dvojbe nije bilo. Dok smo snimali čak su oni pokušavali izvesti nježniju verziju ‘Psihopata’, no ja sam inzistirao da to bude snažnije, pravi žestoki rock. Jako sam zadovoljan kako su je izveli. Veselim se što ćemo zajedno uskoro snimiti i spot”, rekao je Tonči Huljić o ovoj nesvakidašnjoj suradnji.

Zadovoljstvo ovom suradnjom ne krije ni Davor Gobac: “Meni se to odmah sve svidjelo, ti nazivi: ‘Psihopat’, ‘Pacijenti’… Čim nam je poslao pjesmu svidjela nam se, tema je suluda, pjesma je crnohumorna, a opet čak i poučna. Tako dobismo taj lijepi, čak bi rekao punk-rock za mjuzikl i prvu suradnju s Tončijem”.