-

Prvo live izdanje u DIY produkciji Ekoslavije

Live at EkoslavijaAlbum “Live at Ekoslavija” benda Revirgin prvi je Ekoslavijin izdavački poduhvat. Izdanje se očekuje 02.02. na platformi bandcamp.

Nakon uspešnog nastupa na trećem izdanju festivala Ekoslavija u Subotici, praćenog uzavrelom atmosferom, dostatnom dozom new wave/art rock-a prilagođenog novoj generaciji, duo Revirgin iz Čakovca (HR) izdaje album „Live at Ekoslavija“, u okviru edicije „Živo meso“. Album je snimljen u subotičkom Clubu Mladost i produciran od strane Karla Križnika, gitariste i pevača benda.

Ovim izdanjem se otvaraju dva nova poglavlja, kako za lokalnu, tako i regionalnu scenu – ovo je prvi live album Revirgin-a i prvi izdavački poduhvat Ekoslavije, kao skupine entuzijasta i udruženja građana.

Kako Ekoslavija promoviše vrednosti kao što su solidarnost i otvorenost ka komunikaciji radi postizanja zajedničkih ciljeva, izdavanje albuma jednog od najprodornijih nastupa sa istoimenog festivala, obogaćuje umetničku scenu i nudi, pre svega, kvalitetan muzički sadržaj jednog od bendova u regionu za koji će se tek čuti. Sve to uz dosledni „uradi-sam“ princip i prijateljskoj saradnji, na koju su obe strane ponosne.

Najnovije vesti

Izdvajamo