-

Prvih 100.000 pregleda na Balkanrock Sessions!

Balkanrock Sessions 100.000 pregleda Youtube kanal

Pala je prva stotka! Za manje od godinu dana Balkanrock Sessions je zabeležio prvih 100.000 pregleda na svom Youtube kanalu. Hvala svima koji pratite naš Youtube kanal i Sessione koje objavljujemo, a ako već niste trk na Youtube i pogledajte o čemu se radi.

Za tih nepunih godinu dana objavili smo preko 100 različitih video sadržaja i ugostili 15 izvođača iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, pa čak i Velike Britanije. Naravno, stiže ih još uskoro. Na vama ostaje samo da nas pratite, a mi ćemo vas blagovremeno obaveštavati.   

Ono što možete već sada čuti to su nastupi Eyesburna, Obojenog Programa, Ide Prester, Funk Shuia, Keni nije mrtav, Bas i Stege, legende bluza Normana Beakera… Svaki session možete u bilo kom trenutku besplatno pogledati na Youtube. I ne zaboravite da udarite to subscribe dugme. :D

Drugu sezonu smo otvorili sa Keni nije mrtav, a završava je grupa Presing čiji session možete očekivati 5. juna. Treća sezona počinje krajem avgusta ove godine, a ko nas je pratio na Instagramu mogao je da vidi storije svake nedelje kada smo te sessione snimali.

Hvala svima još jednom na prvih 100.000 pregleda. Ne zaboravite da share, like, subscribe… znate kako to već ide.

Za kraj uživajte u izabranim singlovima sa Balkanrock Sessiona:

 

Najnovije vesti

Izdvajamo