-

Prvi izvođač iz Velike Britanije stiže na Balkanrock Sessions!

Na Balkanrock Sessions do sada su nastupali izvođači iz Beograda, Zagreba, Skoplja, Niša, Kruševca, Novog Sada… a od 16. maja na Balkanrock Youtube kanalu nastupiće i jedan iz Mančestera!

U pitanju je legendarni Norman Beaker, član “Blues Hall of Fame US“ i predvodnik britanske bluz scene više od četiri decenije, veoma cenjen gitarista, pevač, tekstopisac i producent. Jedan je od muzičara koji su uglavnom bili izvan medijske pažnje, te je možda iznenađujuće da je tokom svoje karijere radio sa svetskim imenima, kao što su Graham Bond, Jack Bruce, Chuck Berry, Jimmy Rogers, Alexis Korner, Buddy Guy, Lowell Fulson, Fenton Robinson, te B. B. King.

Nova sezona online koncerata pod nazivom “Balkanrock sessions” je uveliko u toku i možete ih gledati bilo kada na Youtubeu. Na svake dve sedmice možemo očekivati novog izvođača, a 16. maja ne propustite Normana Beakera.

Na Balkanrock Sessions su već nastupali Eyesburn, Obojeni Program, Ida Prester, Funk Shui, Keni nije mrtav, Bas i Stega i mnogi drugi. Sve bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify, Apple Music i Tidal.

A do tada poslušajte prezaraznu Ankaru od benda Bas i Stega…

Najnovije vesti

Izdvajamo