-

Promocija novog spota i grupe Lira Vega i projekcija filma „Duhovi prošlosti“ u KC Grad

Lira VegaU utorak, 25.08. u 19h u Kulturnom centru GRAD premijerno će biti prikazan video-spot za pesmu „Uvek ću te voleti“ grupe Lira Vega. Ova pesma otvara treći studijski album „Duhovi“ (Lampshade Media / 2015). Nakon premijernog prikazivanja spota, veče će se nastaviti projekcijom filma „Duhovi iz prošlosti“.

Spot za pesmu sniman je u avgustu ove godine i deseti je video sa albuma „Duhovi“. Sačinjen je od snimaka napravljenih na različitim lokacijama u regionu. Snimke korišćene u videu načinili su Vladimir Đorđević i Nikola Vrzić, koji ih je i izmontirao.

„Duhovi iz prošlosti“ je audioKult-vizuelni zapis januarskog koncerta iz 2016. godine u KC Grad-u, na kojem je grupa Lira Vega na originalan način promovisala svoj, tada novi album „Duhovi“. Članovi grupe „Lira Vega“ odlučili su da opasku organizatora da je „ovo dobra prilika da se pozovu i neki gosti“ doslovno prevedu i da prepuste izvođenje kompletnog albuma odabranim gostima.

Svi pozvani su se odazvali i podelili svoj nesvakidašnji entuzijazam i energiju sa publikom, dajući pesmama sa albuma novu dimenziju. U Duhovima iz prošlosti učestvovali su: Pavle Popov, Janja Lončar, Boško Mijušković, Dejan Stanisavljević, Sana Garić, Una Gašić, Ivan Skopulovič, Bojan Slačala, Romana Slačala, Dragan Knežević, Đorđe Branković, Aleksandra Kovačević, Dragan Novković, Vladislava Đorđević, Vladimir Pejković, Ilija Ludvig, Boris Mladenović, Miki Ristić, Dejan Vučetić, Manja Đorđević, Vladimir Đorđević, Pavle Stašić i Zoja Borovčanin.

Najnovije vesti

Izdvajamo