-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Prijavite svoj bend i zasvirajte na 14. INmusic festivalu

Prijavite svoj bend i zasvirajte na 14. INmusic festivalu

Bendovi iz Hrvatske i Slovenije mogu se prijaviti na natječaj INmusic breakthrough 2019. i zasvirati na glavnoj pozornici 14. izdanja ovog poznatog festivala. Pobjednik natječaja tako će se pronaći u društvu velikih glazbenih imena kao što su The Cure, Foals, Suede, Garbage, Johnny Marr, Peter Bjorn and John i brojni drugi.

Bendove možete prijaviti od 21. ožujka do 5. travnja, a pobjednike će odabrati stručni žiri u sastavu glavnih urednika glazbenih portala INmusic festivala kao i sama publika. Na službenoj web stranici INmusic festivala nalazi se obrazac prijave i uvjeti samog natječaja. Ovo je izuzetna prilika za sve autorske bendove koji žele zasvirati pred velikom publikom i pokazati svoj talent.

Samo glasovanje izgleda ovako: INmusic će bendove koji zadovoljavaju natječajne uvjete proslijediti na daljnji odabir partnerskim glazbenim portalima, a svaki od njih će na svojim službenim kanalima objaviti top 5 finalista po odabiru redakcije. Prvih pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama stručnog žirija bit će objavljeni na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama uz poziv publici da glasa za svoje favorite. Finalist s najvećim brojem glasova publike bit će proglašen pobjednikom natječaja INmusic breakthrough 2019.

INmusic se održava na već poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja. U prodaji su trodnevne ulaznice koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kuna (+ troškovi transakcije), u preko 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe