-

Prijave za 10. MENT Ljubljana otvorene su do 1. septembra

MENT showcase festival podseća bendove i solo izvođače da se prijave za nastup na 10. izdanju MENT festivala koji će se održati od 21. do 24. februara 2024. godine u Ljubljani.

Prijave su otvorene do 1. septembra, a prijavljivanje je potpuno besplatno.

Formular za prijave može se naći na linku: https://forms.gle/UgJephjojjXhAeLGA

MENT Ljubljana poziva evropske bendove, solo izvođače sa koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima da nastupaju na 10. izdanju (21. – 24. februar 2024.) festivala.

MENT Ljubljana je jedan od vodećih shovcase festivala i muzičkih konferencija u Centralnoj i Istočnoj Evropi i najveći događaj te vrste u regionu. MENT je nagrađivani festival muzičkih otkrića, koji u simbiozi sa konferencijom omogućava predstavljanje muzičkih izvođača iz cele Evrope pred međunarodnim muzičkim profesionalcima i publikom.

U ovih devet godina na MENT festivalu svake godine svoju priliku za predstavljanje imali su i bendovi i muzičari iz Srbije, a neki od njih koji su do sad nastupali su: Ana Ćurčin, Stray Dogg, Vizelj, Šajzerbiterlemon, Buč Kesidi, Gazorpazorp, KOIKOI, Lenhart tapes, Bojana Vunturišević, Džipsii, Sitzpinker i mnogi drugi.

Svi prijavljeni biće obavešteni o rezultatima putem e-maila najkasnije do 12. Januara 2024. godine!

Najnovije vesti

Izdvajamo