-

NaslovnaVestiVesti iz regionaPreslušajte novi album benda E-Play

Preslušajte novi album benda E-Play

Alternativni bend E-Play objavio je krajem prošlog meseca album “Sloboda”, koji se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u izdanju promoterske kuće Long Play.

“’Sloboda’ je definitivno naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Publika sama treba da proceni gde je njegovo mesto u našoj diskografiji”, ističe pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković.

Album je danas predstavljen na izuzetno posećenoj promociji u Ustanovi kulture “Parobrod” (bašta kafea Das Boot) gde su njegovih svih sedam pesama prvi mogli da čuju brojni novinari, saradnici i prijatelji E-Play-a

Beogradski E-play tokom 20 godina postojanja nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno moglo čuti na prethodnim albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009) i “Obični ljudi” (2013). Na “Slobodi” slušaoci mogu očekivati prirodan nastavak “Običnih ljudi”, ali sa odredjenom dozom veće muzičke zrelosti i ozbiljnijom produkcijom. Novom albumu prethodili su najavni singlovi i vizuelno upečatljivi spotovi “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i “Šamarčina”, od kojih je poslednji, brutalnim prizorima nasilja nad ženama uzburkao duhove, probudio javnost i izazvao brojne polemike.

Album preslušajte s našeg sajta