Preslušajte koncertni album Hladnog piva na Deezeru

Hladno PivoJedan od najpopularnih bendova u regionu, sastav Hladno pivo, objavljuje novi, koncertni album “Evo vam Džinovski”.

Početkom marta ove godine, grupa je održala tri rasprodata koncerta u zagrebačkom klubu KSET, na kojima je svojim najvernijim fanovima priredila svojevrsni vremeplov, budući da su se nastupi bazirali na pesmama sa njihova prva tri albuma “Džinovski”, “G.A.D.” i “Desetka”.

hladno pivo evo vam džinovskiKoncerti su rasprodati za svega par minuta, najsretniji i najbrži fanovi ugrabili su svoj ‘trenutak istorije’, a Hladno pivo je publici i sebi priuštilo 3 dana po 2 sata čiste punk-rock katarze. Koncerti su se takođe i snimali, a rezultat svega je “Evo vam Džinovski” CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pesama na CD-u i DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pesama.

Lampshade Media ima veliko zadovoljstvo da vam predstavi digitalno izdanje ovog albuma, koje od subote, 15. novembra možete da slušate na Deezeru. Izdanje sadrži 27 pesama i predstavlja prethodnicu CD+DVD pakovanja, koje će se uskoro u izdanju Lampshade media naći u prodaji.

“Evo vam Džinovski” možete besplatno preslušati na sledećoj adresi: www.deezer.com/album/9131231, ali i u nastavku.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.