-

Premijera: Random predstavlja novi singl i spot za pesmu „Conjuring“

RANDOM CONJURINGRandom pod okriljem Rock Svirke Records predstavlja novi singl „Conjuring“ sa predstojećeg albuma. „Conjuring” je poslednji singl koji će se pojaviti pre izlaska albuma sredinom oktobra ove godine. Ovo je prva pesma nastala u kreativnom procesu i napisana je prilikom povlačenja benda na lokaciju udaljenu od grada gde je i stvorena, u izolaciji.

Inspirisani prirodom i begom iz grada novi zvuk preuzeo je kreativnu atmosferu i pristup snimanju ovog singla kao i albuma. Album je sniman u studiju 3×2 u Pančevu, sa snimanje bili su zaduženi Dejan Sredić i Stefan Gaćeša dok miks i produkciju potpisuje Stefan Gaćeša (ujedno i gitarista benda). Ova priča poslužila je i kao inspiracija za spot kroz koji je Nemanja Đorđević uspeo alegorijski fantastično preneti kako je bend doživeo stvaranje ove pesme.

Postavu grupe Random čine vokalistkinja Angelina Kačunković, gitarista Stefan Gaćeša, basistkinja Jelena Mihić i bubnjar Stefan Biljanovski. Uprkos trenutnoj situaciji oko pandemije virusa Kovid-19 bend je vrlo aktivan. Od početka godine objavili su snimili kompletan album i ekranizovali tri pesme „Stepping Stone“, „Muladhara“ i „F34/Sojin Lecitin“. Za sada imaju zakazan nastup 13. oktobra u klubu Fest u Zemunu zajedno sa belgijskim sastavom Romano Nervoso.

Novi spot za pesmu „Conjuring“ premijerno pogledajte na našem sajtu.

Najnovije vesti

Izdvajamo