-

Premijera: Random objavio spot za pesmu „Void“ sa istoimenog albuma

Random
foto: Jakov Simović

Sastav Random nastavlja sa promocijom istoimenog albuma i to novim spotom. „Void“ predstavlja njihov peti ekranizovani singl, nakon „Stepping Stone“, „Muladhara“ „F34/Sojin Lecitin“ i „Conjuring“.

Iako se može reći da je pesma napisana „davne“ 2020. godine, neminovno je da se neke stvari nisu mnogo promenile, međutim nastojanje da se kao pojedinci uspešno uzdignemo iz ličnih i društvenih neprilika i teškoća – ostaje poenta, ali i poruka pesme.

Spot u post apokaliptičnom maniru prati unutrašnje stanje pojedinca i borbu koju svako vodi sa samim sobom, ali i ono što od čoveka ostaje nakon iste. Svakako motiv bezizlaznosti nije nešto što je trajnog i nerešivog karaktera, već samo nuspojava konstantne bitke koju moramo da vodimo zarad očuvanja sebe u ovom sveopštem haosu.

Ova priča poslužila je i kao inspiracija za spot kroz koji je Damjan Jovanović uspeo alegorijski fantastično preneti kako je bend doživeo stvaranje ove pesme, navodi se u saopštenju.

Postavu grupe Random čine vokalistkinja Angelina Kačunković, gitarista Stefan Gaćeša, basistkinja Jelena Mihić i bubnjar Stefan Biljanovski.

Novi spot za pesmu „Void“ premijerno pogledajte na našem sajtu.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo