-

Premijera: Random najavljuje album novim duplim singlom „F34/Sojin Lecitin“

Random F34 Sojin LicitinBend Random, pod okriljem Rock Svirke Records, najavljuje novi album sa dva singla u zanimljivoj formi. Naime “F34” otvara, a “Sojin Lecitin” zatvara novi album. Ova dva singla biće predstavljena i u formi jednog spota koji povezuje ove dve pesme u jednu integralnu celinu koja možda najbolje opisuje šta se sve može očekivati između ovih pesama kada album bude ugledao svetlost dana u oktobru. 

Novi pristup stvaranju i snimanju materijala doneo je do sada najiskreniji i najkompletniji zvuk koji je bend godinama gradio. Kako bend posmatra na ove pesme kao na veliku prekretnicu do koje je bend stigao, odlučili su da album bude self-titled. Album je sniman u studiju 3×2 u Pančevu, sa snimanje bili su zaduženi Dejan Sredić i Stefan Gaćeša dok miks i produkciju potpisuje Stefan Gaćeša (ujedno i gitarista benda). Njihovo drugo studijsko izdanje biće objavljeno 16. oktobra ove godine.

Ova dva singla oslikavaju snažne pejzaže emocija kojima će album biti protkan, od meditativnog i repetitivnog do snažnog i nepredvidivog, na ovoj kratkoj slici pronaći ćete sve kroz šta je bend prošao u ovom procesu i malo zaviriti u album koji nas uskoro očekuje.

Spot je realizovan početkom maja meseca. Video potpisuje Nemanja Đorđević, dok mu je prilikom montaže pomogao Ivan Jemuović. Za šminku je zadužena Sara Kačunković.

Najnovije vesti

Izdvajamo