-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Premijera: Mud Factory ekranizovali „Where They Sleep“

Premijera: Mud Factory ekranizovali „Where They Sleep“

Mud Factory

Vranjski metal sastav Mud Factory ekranizovali su pesmu “Where They Sleep” sa njihovog poslednjeg studijskog EP izdanja naziva “Project Extinction“. Spot možete premijerno videti na našem portalu.

Kompletan video materijal za pesmu “Where They Sleep” je nastao u Pančevu i to na dve lokacije, u studiju 3×2 i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja u Pančevu. Spot je sniman krajem novembra meseca i nastao je za dva dana. Za snimanje i fotografiju kompletnog video materijala bio je zadužen rok fotograf Nemanja Đorđević, dok je montažu spota radio Stefan Gaćeša.

Promocija spota uz koktel parti i druženje sa prijateljima i medijima održana je u subotu 23. januara u prostorijama Američkog kutka u Vranju. Samu projekciju spota pratila je izložba fotografija sa temom pomenutog benda autora Nemanje Đorđevića.

Objavljivanje spota pratiće promotivni koncerti u Srbiji i regionu. Za sada su potvrđena dva datuma i to 30. januar Factory Fest u Novom Sadu (dvorana Apolo) i 19. februar Niš (BlackStage). Mud Factory će uskoro objaviti i preostale datume najave regionalne turneje kao i detalje nastupa na festivalu u Vranju krajem februara meseca.

Bend Mud Factory je osnovan 2012. godine i za jako kratko vreme ostvaruje niz zapaženih nastupa u Srbiji i regionu. Pobednici su 47. Zajecarske Gitarijade i Wacken Metal Battle festivala. Iza sebe imaju dva EP izdanja “Born For Doom” i “Project Extinction”. Poslednji njihov nastup u decembru 2015.godine na beogradskom “Bleed To Death” festivalu bio je ubedljivo najenergičniji i najposećeniji.