fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Premijera: Lorna Wing predstavljaju spot za pesmu "Šapat u jedra"

Premijera: Lorna Wing predstavljaju spot za pesmu “Šapat u jedra”

Lorna Wing - Šapat u jedraBeogradski sastav Lorna Wing snimio je spot za pesmu “Šapat u jedra” koja se nalazi na njihovom prvom albumu “Jedra” u izdanju kuće Mascom Records.

Melanholična atmosfera pesme dočarana je kadrovima pozorišnog ambijenta sa dominantnom crnom bojom na kojoj se ističe moderni plesni pokret u izvođenju balerina novosadskog Srpskog Narodnog Pozorišta. Njihova gracioznost i moć pokreta je istaknuta uklanjanjem nepotrebne odeće i prekrivanjem kože bojom – Body Artom koji je delo beogradske umetnice Maje Marić koja se krije iza imena HromoDinamika. „Šapat u jedra“ govori o emocijama, davanju jednog po jednog dela samog sebe i o tom trenutku kada se postavlja pitanje da li je potrebno dati i poslednji deo da bismo ponovo postali celi, navodi se u saopštenju.

Lorna Wing je osmočlani sastav koji ćete zavoleti na prvo slušanje, a priliku za to imaćete uskoro jer će njihov prvi koncert u ovoj godini biti održan u Beogradu, 19. marta, u Centru za kulturu „Božidarac“.

Režiju potpisuju Ana Danilović, Čedomir Stanojević i Ivanka Simić, dok je za montažu spota zaslužan Rajko Ristanović. Plesnu koreografiju su osmislile i izvele Jelena Marković i Sanja Pavić.