fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona "Pravo vrijeme" za grupu Boa i Massima (audio)

“Pravo vrijeme” za grupu Boa i Massima (audio)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

boa_massimoČlanovi poznatog new-wave benda Boa i frontmen nekadašnjeg Doriana Graya, a sada uspešni solista, Massimo, objavili su zajedničku pesmo “Pravo vrijeme“.

Tokom rada na novom albumu „Indigo“ grupe Boa koji izlazi krajem novembra meseca, stalno se provlačila priča o srećnim vremenima zagrebačkog „Novog vala“ kada je oko legendarnih „Kavkaza“ i „Zvečke“ vladala neponovljiva kreativna atmosfera. Iz tih promišljanja rodila se ideja o pesmi koja bi nas vratila u to „pravo“ vreme.

Sa obzirom da su im karijere počele približno u isto vreme i da se nakon izvesne pauze i grupa Boa vratila na scenu, rodila se ideja o saradnji sa uspešnim solistom Massimom u vremenu sadašnjem, pa je Boa ponudila saradnju što je Massimo sa zadovoljstvom prihvatio.

Obostrano prijatna saradnja pretvorila se u sjajno druženje i uživanje u muziciranju tako da je Massimo, osim dueta s Mladenom Puljizom, odsvirao i gitaru na još dve pesme na Boinom novom albumu. Saradnja koja je već sama po sebi zanimljiva, upotpunjena je prisustvom priznatog zagrebačkog saksofoniste Igorom Geržinom.

Autori muzike su Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, tekst potpisuje Slavko Remenarić dok su za aranžman bili zaduženi Mladen Malek i Mladen Puljiz, a produkciju je odradio Mladen Malek.