-

„Pravo sa juga“ stiže novi Strukin singl

 

foto: Honey Money Gang YouTube

Struka, čuveni reper sa Rakovice, izbacio je juče za Honey Money Gang / Mascom Records novi feel-good singl, „Pravo sa juga“ na svim važnijim striming platformama.

Do vrhunca ispeglavši svoj raznovrstan flow, kako bi laganim korakom pregazio standardni tematski repertoar, Struka se dotakao kriminala, novca, ali je u momentu refleksije uleteo i u samokritičan obrt, svestan da se, pored dvadesetogodišnjeg iskustva na sceni, i njemu prokrade poneki karijerni propust. Ipak, karakteristični hip hoperski bravado je na kraju preovladao, te je reper, odeven u novo ruho, objavio kako ima još šta da kaže i pokaže.

Čak i da ga najava s početka trake nije odala, fanovi neo-soula i lo-fi hip hopa, verovatno bi na matri lako prepoznali nepogrešiv saund Vuka Starinca, koji već nekoliko godina doprinosi visokom kvalitetu domaćeg old-schoola. Inače vrsni basista, pored mnogobrojnih producentskih uspeha na trakama, recimo, BIGrua i Paje Kratkog, pa i Kooladea, Vuk je takođe ove godine izdao i sjajan solo-album.

Najnovije vesti

Izdvajamo