fbpx

-

Naslovna Vesti Novi albumi PPT objavljuje debi album

PPT objavljuje debi album

Beogradski bend Prirodno pravo i tečurke poznatiji kao PPT,  nakon pet godina postojanja izbacuje dugo očekivani debi album „U nedostatku volje i smisla“ 15. januara, nakon čega će uživo nastupiti u Domu omladine Beograda 25. januara.

PPT je nastao 2013. godine, a kreće aktivno da nastupa godinu dana kasnije. Kako se bend probijao tako su jedan za drugim punili poznatije beogradske klubove kao što su Fest, Gun i Elektropionir u par navrata. Tečurke su delile binu sa svim poznatijim imenima mlade srpske alternativne scene kao što su Vizelj i Buč Kesidi, učesnici su Bunt Rock Festivala i pobednici festivala Rokanje, nakon koga su na Kalemegdanu nastupali kao predgrupa Goblinima i Lolobriđidi.

Posle godinu dana pauze u svirkama, PPT je spreman da predstavi celokupan materijal koji su skupljali godinama. Album je sniman u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti, a producentska palica pripala je Nebojši Radovanoviću. Pored već starih hitova „Slabo“,“Ludak“, „Žunjino“ publika će imati priliku da se upozna i sa potpuno novim materijalom koji do sad nisu imali prilike da čuju na svirkama. Na albumu će kao i u dosadašnjem radu najviše biti zastupljen rapcore zvuk, tvrda i prljava veština zaboravljena još davnih devedestih godina.