-

NaslovnaVestiVesti iz regionaPoznati svi finalisti ovogodišnjeg BARF festivala

Poznati svi finalisti ovogodišnjeg BARF festivala

Nemesis

U subotu 16. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održano finalno veče Beogradskog autorskog rok festivala  BARF 2017, a poznati su svi učesnici kao i revijalni izvođači. 

Na sedmi Beogradski autorski rok festival – BARF prijavilo se preko 60 bendova i autora, od kojih je 41 ušlo u zvaničnu konkurenciju. U finalu će nastupiti  šest bendova odabranih od strane stručnog žirija BARF-a, Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS), a to su NemesisZimbabveanski Zavod Za Zaštitu Zverova iz Beograda, Crossroad iz Loznice, kruševački Crveni Karton, Mister Hajd iz Petrovca na Mlavi, kao i novosadski Royal Experiment.

Pobednike festivala i ove godine čekaju vredne nagrade:
I nagrada – 50.000,00 RSD, direktan plasman u kvalifikacona takmičenja BUNT ROCK FESTIVALA 2018,  dva audio-video snimka sa BARF-a 7
II nagrada – 25.000,00 RSD, gostovanje i uživo nastup sa dve pesme u emisiji BUNT, dva audio-video snimka sa BARF-a 7
III nagrada (nagrada publike) – 20 sati snimanja u studiu MAŠINA 23, direktan plasman u polufinalno veče na GITARIJADI ZAJEČAR 2018, dva audio-video snimka sa BARF-a 7
-Svi ostali finalisti dobijaju po jedan audio-video snimak sa festivala, a svi bubnjari po komplet palica firme STUNNER.

U revijalnom delu festivala nastupaće Trnje, Viva vops i Jet Clock hor

Ulaz na festival BARF 7 je slobodan! Besplatne ulaznice se preuzimaju na ulazu na festival i daju mogućnost posetiocima da aktivno učestvuju na festivalu i glasaju za svoje favorite.