-

Poznata satnica 6. SuperUho Festivala

Bob MouldŠesto izdanje SuperUho Festivala održava se od 2. do 4. avgusta u Primoštenu, a organizatori su objavili konačnu satnicu sa rasporedom nastupa.

Prvi nastup na ovogodišnjeg SuperUhu imaće Seine od 19:30, dok će zvezda večeri Bob Mould, nekadašnji član sastava Hüsker Dü, nastupati u 21:15, a nakon njega na redu je Shilpa Ray, koja je nedavno održala fantastične koncerte u Ljubljani, Novom Sadu i Beogradu. Na Solo stejdžu koncert će održati Kike Dok.

SuperUho prvi danDrugo veče rezervisano je za bend The Fogsellers, dok hedlajner Marc Ribot sa svojim programom „Songs of Resistance“ nastupa u 21:15. Berlinski indie-rok bend Art Brut okončava veče na glavnoj bini, dok će na Solo stejdžu svirati Neon Lies.

SuperUho drugi danZavršne festivalske večeri na glavnoj pozornici smenjivaće se redom italijanski sastav Uzeda, zatim Colin Stetson, te lokalni bend Chui, dok će Lovely Quinces svirati na Solo stejdžu.

SuperUho treći dan

Festivalske ulaznice po ceni od 220 kuna su u prodaji, na ulazu festivala ulaznice će koštati 250 kuna, dnevne ulaznice je moguće kupiti samo na ulazu festivala po 130 kuna, a cena kamp ulaznice je 150 kuna.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo