-

Poznata kompletna satnica PRIS Toxic Weekend festivala

U pančevačkoj Apolo dvorani, u petak i subotu, 7. i 8. decembra biće održana manifestacija pod nazivom PRIS Toxic Weekend festival, a organizatori su otkrili kompletnu satnicu.

U petak, 7. decembra, peto izdanje će otvoriti bend Warmonger nastupom  koji će otpočeti u 20 časova, Cigla in d vugla će nastupiti u 20 časova i 35 minuta, Brat u 21 čas i 20 minuta, Quasarborn će se na bini naći u 22 časa i 20 minuta, dok će poslednji bend prvog dana, Suffering’s The Price, nastupiti od 23 časa i 20 minuta.

U subotu, osmog decembra, prvi će na binu izaći Bednici u 20 časova, zatim Znoj u 20 časova i 45 minuta, Keni nije mrtav će na bini biti u 21 čas i 30 minuta, Hurleur će nastup otpočeti u 22 časa i 30 minuta, dok će PRIS Toxic Weekend festival zatvoriti Terrier nastupom od 23 časa i 30 minuta.

Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta su portirnica Doma omladine Pančevo i beogradski pab Cigla & Krigla. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

Za sve posetioce obezbeđen je autobus koji će voziti za Beograd nakon završetka festivala, kako prvog, tako i drugog dana. Autobus koji prima 60 putnika će sačekati posetioce festivala ispred Apolo dvorane, a zatim ih odvesti do Trga republike u Beogradu. Cena
autobuskog prevoza iznosi 200 dinara. Ukoliko bude bilo potrebe, autobus će se vratiti po još jednu turu putnika.

Najnovije vesti

Izdvajamo