-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Poznata kompletna satnica PRIS Toxic Weekend festivala

Poznata kompletna satnica PRIS Toxic Weekend festivala

U pančevačkoj Apolo dvorani, u petak i subotu, 7. i 8. decembra biće održana manifestacija pod nazivom PRIS Toxic Weekend festival, a organizatori su otkrili kompletnu satnicu.

U petak, 7. decembra, peto izdanje će otvoriti bend Warmonger nastupom  koji će otpočeti u 20 časova, Cigla in d vugla će nastupiti u 20 časova i 35 minuta, Brat u 21 čas i 20 minuta, Quasarborn će se na bini naći u 22 časa i 20 minuta, dok će poslednji bend prvog dana, Suffering’s The Price, nastupiti od 23 časa i 20 minuta.

U subotu, osmog decembra, prvi će na binu izaći Bednici u 20 časova, zatim Znoj u 20 časova i 45 minuta, Keni nije mrtav će na bini biti u 21 čas i 30 minuta, Hurleur će nastup otpočeti u 22 časa i 30 minuta, dok će PRIS Toxic Weekend festival zatvoriti Terrier nastupom od 23 časa i 30 minuta.

Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta su portirnica Doma omladine Pančevo i beogradski pab Cigla & Krigla. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

Za sve posetioce obezbeđen je autobus koji će voziti za Beograd nakon završetka festivala, kako prvog, tako i drugog dana. Autobus koji prima 60 putnika će sačekati posetioce festivala ispred Apolo dvorane, a zatim ih odvesti do Trga republike u Beogradu. Cena
autobuskog prevoza iznosi 200 dinara. Ukoliko bude bilo potrebe, autobus će se vratiti po još jednu turu putnika.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe